تلفن تماس : 09385603907 | واحد فروش : 02191303442 | پشتیبانی فنی : 02191304548

برنامه نویسی سایت با دلفی

زمان مطالعه: 4 دقیقه

در یک نگاه...

برنامه نویسی سایت با دلفی

در برنامه نویسی سایت با دلفی: زبان دِلفی (delhpi) یا به تعبیر دیگر ویژوال پاسکال – به زبان برنامه‌نویسی گفتخ می‌شود و محیطی برای توسعهٔ نرم‌افزار که کمپانی بورلند آن را ابداء کرده‌است و بعدها از طرف امبارکادرو خریداری شد. این زبان، در اول انتشار خود در سال ۱۹۹۵، به عنوان یکی از اولین ابزارهایی معرفی شد که از توسعهٔ نرم‌افزار بر پایه متدولوژی راد به معنی تولید و توسعهٔ سریع برنامه‌های کاربردی حمایت می‌کردند.

مزایای برنامه نویسی سایت با دلفی

برنامه نوسی وب با دلفی یک زبان برنامه‌نویسی قدرتمند و پشیرفته است که می‌شود. در اصل بر اساس زبان برنامه‌نویسی خوب طراحی شدهٔ پاسکال ایجاد شده‌است. دلفی بر عکس پاسکال مقدمتاً برای اهداف تحصیلی ابدائ نشد. اضافه بر امکانات زبان‌های سطح بالا، برنامه‌نویسی سطح پایین نیز با فعال شدن اسمبلر و بوسیلهٔ کدهای دستورالعمل (cpu) نیز ممکن است. ویژگی‌های شیء گرایی این زبان تنها چند بعدی بر مبنای کلاس- و رابط – که موجب می‌شود برنامه با کیفیت بهتری درظاهر یک برنامه ساخته شده به چند زبان نوشته شود، مجوز و استفاده چند ارثی داده شده. کلاس‌های خودی، اولین اشیاء کلاس هستند.

اشیاء در واقع به اشیاء برمیگردند (شبیه جاوا) که زبان دلفی را به‌طور حین ارجاع می‌دهد، بنابراین به اختصاص دادن حافظه جهت اشاره گرها به اشیاء واسط خودمان یا راهکارهای مشابه آن در سایر زبان‌ها نیازی نیست. در آنجا منابع اختصاصی که نوع رشته دارند وجود دارد. (به خوبی رشته‌های نا متناهی)

معایب برنامه نویسی سایت با دلفی

دلفی در ورژن خود، یک روش گذر از پایگاه نیست. اما Delphi.NET برای قالب‌های گرافیکی را پردازش می‌کند، که برای پایگاه‌های گذار با چند تنظیم کد منبع pre.NET اصل طراحی شده‌است. محصول Kylix، که انتقال برنامه‌ها را به لینوکس میسر می‌کند، خیلی به فروش نرفت. هر دستور جدید دلفی سعی در تناسب با دستورهای قبلی دارد. این به کاربران این توانایی را می‌دهد تا کدهای ارث برده شده بسازند بی‌آنکه در توابع و واسطه‌ها مشکلی پیش بیاید. اما بعضی از توسعه دهندگان احساس می‌کنند این توجه به سازگاری با قبل از تحول در دلفی جلوگیری کند، و موجب قدیمی شدن و از رده خارج شدن دستورات طراحی در فریم ورک‌های استاندارد کلاس(VCL/RTL) شود.

برنامه نویسی سایت با دلفی
ویژگی ها و امکانات زبان برنامه نویسی دلفی

دلفی در حقیقت یک پردازنده پاسکال است. دلفی نسل جدید کامپایلرهای پاسکال است که کمپانی Borland از زمان ایجاد نخستین دستور پاسکال از طرفAndres Hejlsberg درچند سال اخیر به بازار عرضه شد. برنامه نویسی به زبان پاسکال در سالیان سال از پابرجابودن و ثبات، قشنگی و ظرافت و همجنین سرعت بالای پردازش سود برده است. دلفی هم از این قاعده جدا نیست.

کامپایلر دلفی مخلوطی بیشتر از یک دهه تجربه طراحی پردازشگر پاسکال و سلختار بهبود یافته کامپایلرهای 32 بیتی است. اگر چه امکانات کامپایلرها با گذشت زمان پیشرفت خوبی را داشته است، اما سرعت ان چندان کاهش نیافته و همواره از سرعت مطلوبی برخوردار است. به علاوه مقاومت و قدرت پردازشگر دلفی معیاری برای آزمون وخطا دیگر کامپایلرهاست.

چه چیزی دلفی را به یک زبان قدرتمند تبدیل کرد؟

در حین استفاده از سیستم عامل DOS برنامه نویسان ناچار بودند از میان زبان قدرتمند ولی کم سرعت Basicو زبان کارامد ولی دشوار و نامفهوم Assembly یکی را انتخاب کنند. پاسکال با معرفی یک زبان توسعه یافته و یک پردازشگر سریع و بی‌نطیر این خلاء را پر کرد. معرفی Delphi 1 در این مورد هم راهکار منسبی جهت کد نویسان بود. زبان برنامه نویسی دلفی مجموعه ی‌گوناگونی برای برنامه نویسی بود. طراحی و توسعه برنامه‌های کاربردی، تولید DLLها، پایگاه‌های داده و … که یک بستر ویژوال گسترده را تشکیل می‌داد. دلفی نخستین وسیله برنامه نویسی ویندوز بود که محیط طراحی ویژوال، پردازشگر بهینه کد برنامه و دسترسی توانمند به پایگاه داده را در یک جا گرد هم درآورد. که ان را به یکی از محبوبترین ابزارهای روش نوین ارتقای سریع نرم‌افزار (Rapid Application Development) تبدیل کرد.

  1. محیط گسترده متمرکز قدرتمند و انعطاف‌پذیر
  2. سهولت فراوان
  3. خلاصه کدهای برنامه نویسی و روش های ویرایش آن
  4. تنوع اشیاء در کتابخانه ها
  5. رویدادگرایی
  6. سازگاری و پشتیبانی
  7. هماهنگی بین دستورالعمل ها گوناگون دلفی
  8. کنترل و حمایت همه جانبه از کلیه پایگاه داده ها
  9. سرعت در کامپایل برنامه
  10. اشکال زدایی، مستقر سازی و نصب برنامه ها
  11. خروجی ایستا
برنامه نویسی سایت با دلفی
دلایل برنامه نویسی سایت با دلفی

این گروه قدرتمند موجب شد که در همان موقع خیلی از کدنویسیان سایر زبان‌ها به دلفی روی بیاورند و این دستاورد بزرگی برای بورلند به محسوب می‌شد. واین که بیشتر از برنامه نویسان پاسکال، دلفی را وسیله‌ای یافتند که توسط ان، هم از توانایی و تجربه خود در برنامه نویسی پاسکال به کارگیری می‌کردند و هم این که توانایی کار در ویندوز را به دست اوردند. همچنین زبانی که در ان موقع به نام پاسکال شیئی (Object Pascal) در دانشگاه‌ها مطرح شده بود یک زبان خیلی خشک و محدود‌کننده بود که هرکز حالت کاربردی پیدا نکرد.

تنها با ایجاد یک بار برنامه برای هر سیستم عامل خروجی لازم را دریافت کنید

در دلفی قابلیت تولید کدهایی را دارید که با افزودن به سی پلاس پلاس بیلدر و تحویل خروجی از سی پلاس پلاس بیلدر برنامه نوشته شده در دلفی را با خروجی سی پلاس پلاس و فایل خروجی ایجاد شده سی پلاس پلاس با حجم کمتر و ویژگی اتصال به کتابخانه سی پلاس پلاس ایجاد کنید.

قدرت پردازش چندین کد در دلفی

در دلفی قادرید که هر نوع برنامه‌ای را ایجاد کنید و از نوشتن برنامه‌های کوچک تا بزرگترین برنامه‌های شرکتی با میلیون‌ها خط کد به خاطر سرعت کامپایلر دلفی برنامه شما حتی 10 هزار خط برنامه باشد درکمترین زمان کامپایلر پردازش می‌کند وخروجی برنامه را به شما تحویل می‌دهد. در دلفی برنامه ساخت شما به شکل native هست که به زبان ساده نیاز به پیش نیاز برای اجرا در سیستم عامل کاربر ندارد.

سخن آخر

در این پست به تمام تعاریف برنامه نویسی سایت با دلفی و سایر موضوعات برنامه نویسی در دلفی پرداختیم و از تمام زوایا به تعریف مزایا و معایب و همچنین امکانات موجود در این زبان و آنچه که به عنوان یک منبع در اختیار برنامه‌نویس قرار می‌دهد صحبت کردیم، در کل زبان برنامه نویسی دلفی یک زبان تکامل یافته است که امروزه کاربران از بکارگیری آن در پروژه‌های برنامه نویسی بسیار راضی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

برنامه نویسی
سعیده خواجوی

طراحی اپلیکیشن شهرداری

با طراحی اپلیکیشن شهرداری کدینو می‌توانید ابزاری قدرتمند برای بهبود ارتباط بین شهرداری ها و شهروندان ایجاد کنید. یک اپلیکیشن شهرداری خوب باید قابلیت این

ادامه مطلب
فریمورک PHP
برنامه نویسی php
مریم اکبرزاده

فریمورک PHP چیست؟

فریمورک PHP چیست؟فریم‌ورک‌ها مجموعه‌ای از ماژول‌های کد نوشته شده توسط شخص دیگری هستند. اما توسط توسعه‌دهندگان در پروژه‌هایشان برای پیاده‌سازی توابع رایج مورد استفاده قرار

ادامه مطلب
مطلب دیگری یافت نشد