تلفن تماس : 09385603907 | واحد فروش : 02191303442 | پشتیبانی فنی : 02191304548

طراحی اپلیکیشن املاک

زمان مطالعه: 4 دقیقه

در یک نگاه...

طراحی اپلیکیشن املاک

امروزه کمتر کسب و کاری وجود دارد که در نتیجه تخصصی‌تر شدن مشاغل و ورود فناوری اطلاعات دستخوش تغییر و تحولات اساسی نشده باشد. مثلاً برخلاف گذشته که مشاوره املاک یک حوزه کاری بسیار گسترده بود و مشاوران در مورد انواع مختلف ملک ارائه خدمت می‌کردند، امروز شرایط تغییر کرده و شاید بتوانیم مشاورین املاک را به دو دسته کلی مشاوران املاک مسکونی و مشاوران املاک تجاری دسته‌بندی کنیم. در این دسته‌بندی مشاوران املاک مسکونی عمده تخصص و تمرکزشان در برقراری ارتباط با صاحب خانه‌ها و تلاش برای شناختن نیاز خریداران و مستأجر خلاصه می‌شود، ولی مشاوران املاک تجاری با ساختمان‌ها و فضا‌های اداری، صنعتی و تولیدی در ارتباط هستند به همین دلیل برای تسهیل فرایند فروشنده و خریدار به اهمیت طراحی اپلیکیشن املاک میپردازیم.

طراحی اپلیکیشن املاک به چه صورت است؟

1-ثبت نام در اپلیکیشن املاک

پذیرش یا ثبت نام کاربر باید تا حد ممکن آسان باشد. به همین دلیل ممکن است بخواهید از حساب های شبکه های اجتماعی برای ورود به سیستم استفاده کنید. همچنین می توانید کاربران را از طریق شماره تلفن یا ایمیل ثبت نام کنید، اما در همان ابتدا پذیرش را اجباری نکنید. به کاربران اجازه دهید ابتدا نگاهی به طراحی اپلیکیشن املاک شما بیندازند.

2- جستجوی پیشرفته 

جستجوی فیلتر شده در طراحی اپلیکیشن املاک ضروری است تا کاربر به راحتی بتواند گزینه مورد نظر خود را انتخاب کند. فیلترهای جستجو می تواند شامل موارد زیر باشد: 

  • منطقه
  • قیمت
  • نوع ساختمان (خانه شخصی، آپارتمان، اداری، تجاری و …)
  • خرید، فروش، اجاره، رهن و …
  • نوع ملک مانند آپارتمان، زمین، مغازه و …
  • متراژ (متر مربع)
  • سال ساخت
  • سایر امکانات مانند پارکینگ، آسانسور، استخر و غیره.

3-پروفایل های شخصی در اپلیکیشن املاک

نمایه های شخصی برای خریداران و بنگاه ها متفاوت است. بنگاه ها باید بتوانند املاک، زمان بندی ها و پروفایل خریداران احتمالی را که با آن ها تماس گرفته اند ببینند. خریداران باید هنگام مرور جدول ها، لیستی از املاکی را که دوست دارند ببینند.

4- اطلاعات جامع در اپلیکیشن املاک

باید بدانید که در طراحی اپلیکیشن املاک باید یک دیتابیس یا اطلاعات جامع و کاملی از املاک و مستغلات داشته باشد. چرا که حتی اگر یک اپلیکیشن حرفه ای طراحی کرده باشید اما اگر اطلاعات و مشخصات به اندازه کافی در اپ نباشد کاربر اپلیکیشن را ترک خواهد کرد. 

بنابراین، اول از همه باید بازار هدف خود را مشخص کنید، مثلا فقط تهران هست یا شهرهای دیگر را هم شامل می شود. سپس باید مشاوران املاک را دعوت کنید که در اپلیکیشن اطلاعات و فایل های خود را قرار دهند و سپس به دنبال جذب کاربران باشید.

5-پایگاه داده و لیست ها

یک پایگاه داده بزرگ در طراحی اپلیکیشن املاک بسیار مهم است. این یک ویژگی بنیادی است و برای موفقیت اپلیکیشن باید لیست های زیادی برای خریداران بالقوه داشته باشید. اطلاعات مربوط به املاک موجود در پایگاه داده باید در لیست ها منعکس شود.

اطمینان حاصل کنید که لیست ها، اطلاعاتی را که خریداران بیشتر به آن علاقه مند هستند، از جمله تصاویر، ارائه می دهند.

6- پوش نوتیفیکیشن

پوش نوتیفیکیشن یکی از ویژگی های ضروری در اپلیکیشن هستند. با پوش نوتیفیکیشن، کاربران از به‌ روزرسانی‌ های اپ مطلع خواهند شد. همچنین می توانید از طریق پوش نوتیفیکیشن پیشنهادهای ویژه برای کاربران ارسال کنید. پوش نوتیفیکیشن اپ های املاک و مستغلات می‌تواند کاربران را از آگهی های جدید مورد نیاز کاربر آگاه کند. برای مثال، پوش نوتیفیکیشن می تواند خانه‌ای در منطقه‌ای که کاربر به آن علاقه دارد را به او پیشنهاد دهد و او را تشویق کند تا دوباره وارد اپ شوند و پیشنهاد هیجان انگیز را بررسی کند. 

7-دسته بندی ها و فیلترها

یافتن ملک مناسب دشوارترین قسمت کل مراحل خرید یا اجاره خانه است. به همین دلیل به دسته بندی ها و فیلترهای پیشرفته در طراحی اپلیکیشن املاک نیاز دارید، زیرا آن ها ابزارهای اصلی خریداران هستند.

چرا باید در طراحی اپلیکیشن املاک دقت کنیم؟

معمولا هر ساله افراد زیادی به دنبال خرید و یا اجاره ملک هستند و همین موضوع نیز باعث می شود تا املاکی ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار باشند. امروزه بسیاری از املاکی ها اقدام به طراحی اپلیکیشن املاک می کنند تا بتوانند به این ترتیب خدمات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهند و کار مشتریان برای پیدا کردن یک منزل مناسب را راحت تر کنند. یک اپلیکیشن املاک باید دارای ویژگی های بسیار زیادی باشد و خدمات مختلفی را به کاربران ارائه دهد تا بتواند رضایت کاربران و مشتریان املاک را به خود جلب کند. امروزه طراحی اپلیکیشن املاک از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که در این طراحی شما باید به موارد مختلفی دقت داشته باشید. کار کردن راحت تر با اپلیکیشن می تواند خدمات بهتری را به کاربران ارائه دهد و در نتیجه به میزان بسیار زیادی در زمان آنها صرفه جویی کند. به همین علت است که ما به شما توصیه می کنیم اگر قصد ساخت اپلیکیشن های املاک را دارید حتما توجه ویژه ای به نحوه طراحی آن داشته باشید.

مزایای طراحی اپلیکیشن املاک

  1. تهیه فهرست املاک با ویژگی های مورد نیاز مشتری
  2. ارائه خدمات مشاوره به مالک بمنظور قیمت گذاری بر اساس ارزش واقعی ملک
  3. مطالعه پرونده های موجود و کسب اطلاعات دقیق از املاک بمنظور ارائه اطلاعات صحیح به مشتری و مقایسه املاک مختلف
  4. بازدید و بازرسی جزئیات ملک و راستی آزمایی اطلاعات ارائه شده توسط مالک
  5. ارائه خدمات مشاوره به مالک بمنظور رفع معایب ملک
  6. برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی لازم با مالک برای بازدید ملک توسط مشتریان
  7. ارزیابی قیمت هایی که مالک برای ملک خود اعلام میکند
  8. تهیه تصاویر و یا فیلم از ملک و موقعیت آن، بمنظور ارائه به مشتری و یا درج در سایت های مربوطه
  9. در نظر گرفتن منافع دو طرف معامله به عنوان یک واسط امین و بی طرف
  10. مذاکره در خصوص شرایط قرارداد، مبالغ پیشنهادی و …
  11. انجام هماهنگی های لازم برای تنظیم جلسات مربوط به انعقاد قرارداد و نهایی سازی معامله
  12. بازبینی پرونده های عقد قرارداد
  13. پیگیری هرگونه مشکل و تلاش برای حل اختلافات احتمالی
  14. بستن فهرست‌های ثبت شده در سامانه املاک
  15. نظارت برتحویل ملک به مشتری
  16. اطلاع از قوانین و کاربرد آنها در انواع معاملات املاک

جمع بندی

افزایش عرضه و ایجاد روند آسان انتخاب ملک، چیزی است که یک شرکت املاک را برجسته می کند. از آنجا که نسل های کنونی در حال تبدیل شدن به بخش عمده ای از مخاطبان شرکت های املاک و مستغلات هستند، شما باید صحبت به زبان آن ها را شروع کنید. و آن زبان موبایل است و طراحی اپلیکیشن املاک سریع ترین و مدرن ترین راه برای دستیابی به این هدف است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

برنامه نویسی
سعیده خواجوی

طراحی اپلیکیشن شهرداری

با طراحی اپلیکیشن شهرداری کدینو می‌توانید ابزاری قدرتمند برای بهبود ارتباط بین شهرداری ها و شهروندان ایجاد کنید. یک اپلیکیشن شهرداری خوب باید قابلیت این

ادامه مطلب
فریمورک PHP
برنامه نویسی php
مریم اکبرزاده

فریمورک PHP چیست؟

فریمورک PHP چیست؟فریم‌ورک‌ها مجموعه‌ای از ماژول‌های کد نوشته شده توسط شخص دیگری هستند. اما توسط توسعه‌دهندگان در پروژه‌هایشان برای پیاده‌سازی توابع رایج مورد استفاده قرار

ادامه مطلب
مطلب دیگری یافت نشد