برنامه نویسی وب

خدمات برنامه نویسی

تعرفه برنامه نویسی

سفارش‌برنامه‌نویسی

طراحی وب چیست ؟

این حوزه  شامل مجموعه ای از قوائد برای ایجاد و نگهداری یک وب سایت است. طراحی سایت بیشتر بر جنبه های ظاهری و فرانت اند سایت تاکید دارد و به عنوان یکی از مراحل برنامه نویسی وب به شمار می رود.

اما طراحی وب سایت، چیدمان و ساختار صفحات را تعیین می کند و به زیبایی و کاربردی بودن سایت توجه ویژه ای دارد. گرافیک، رابط کاربری، تجربه کاربری و سایر اقداماتی که برای بهبود تعامل کاربر با سایت انجام می شود در زمینه طراحی وب قرار می گیرد.

برنامه نویسی وب
کدینو متخصص در برنامه نویسی

ویژگی های مجموعه کدینو در برنامه نویسی

برنامه نویسی وب چیست ؟


می توان گفت که امروزه تقریبا نیمی از جمعیت جهان یعنی حدود4 میلیارد نفر از کاربران اینترنت هستند. بنابراین دسترسی به سایت ها و از همه مهمتر ساخت سایت می تواند نقش مهمی در زندگی، کسب و کار و حتی سرگرمی ما داشته باشد.

طراحان  وب سایت آنلاین ممکن است راه ساده ای برای به دست آوردن یک سایت باشند، اما داشتن یک سایت حرفه ای که تنظیمات آن متناسب با حرفه شما سفارشی شده باشد، نمود بهتری از شما را به کاربران نشان می دهد.

البته حدود 70 درصد از شرکت های حرفه ای  سایت خود را با برنامه نویسی بروی بستر اینترنت به نمایش بگذارند.برنامه نویسی وب (توسعه وب) شامل ایجاد یک وب سایت کامل و پشتیبانی جامع از آن است.

برنامه نویسی وب به دو قسمت قسمتFront-End و Back-End تقسیم می شود. بنابراین اگر در طراحی وب سایت بیشتر روی فرانت اند و زیباسازی وب سایت تمرکز کنیم، در برنامه نویسی وب علاوه بر زیباسازی باید به مسائل عملکردی، پشتیبانی و فنی نیز بپردازیم.

قرق بین طراحی وب و برنامه نویسی وب در چیست؟

طراحی وب به مرحله ای گفته می شود که تمامی امکانات و قابلیت های یک وب سایت یا اپلیکیشن تحت وب تعریف و طراحی می شود و سپس از برنامه نویسی وب برای پیاده سازی این طراحی استفاده می شود. در برنامه نویسی وب، متون، دکمه ها، منوها و سایر عناصر رابط کاربری (در مرحله طراحی وب) بر اساس مشخصات تعریف شده توسط کدنویسی CSS، HTML و جاوا اسکریپت “ایجاد” می شوند.

علاوه بر این، مواردی مانند ذخیره کاربر در پایگاه داده هنگام ایجاد حساب کاربری یا نمایش اطلاعات بر اساس فیلترهای تنظیم شده توسط کاربر نیز در برنامه نویسی یا توسعه وب با استفاده از زبان های سمت سرور استفاده می شود. 

 برنامه نویسی وب را می توان به دو قسمت یا لایه تقسیم کرد. یک بخش اجزایی را ایجاد می کند که کاربر می بیند و با آنها تعامل دارد، در حالی که لایه دوم عملکردها و قابلیت هایی را که از دید کاربر پنهان است و همچنین فرآیندهای مورد نیاز برای تولید نتایج مورد نظر کاربر و نحوه وب سایت یا برنامه وب را پیاده سازی می کند.

آثار انجام شده برنامه نویسی وب در واقع به دو بخش تقسیم می شود: برنامه نویسی سمت مشتری (کاربر) یا برنامه نویسی فرانت اند و برنامه نویسی سمت سرور یا بک اند.

برنامه نویسی وب
برنامه نویسی وب

کدینو بر افزایش آگاهی شما می کوشد ...

مجموعه کدینو فعال در حوزه های طراحی سایت،برنامه نویسی وب،طراحی اپلیکیشن های اختصاصی و طراحی پیچیده ترین ربات های تلگرامی در تلاش است در حوزه برنامه نویسی وب برآگاهی شما بیافزاید . امیدواریم از مطالب تیم تولید محتوای کدینو رضایت حداکثری را داشته باشید. همچنین شما میتوانید سفارشتان پروژه های خودرا به صورت مستقیم از طریق لینک زیر ثبت نمایید.

وظیفه برنامه نویس فرانت اند چیست؟؟!

مسئولیت های یک برنامه نویس فرانت اند و کاری که انجام می دهد می تواند از شرکتی به شرکت دیگر و بسته به نوع پروژه متفاوت باشد. با این حال، به طور کلی، نقش توسعه‌دهنده فرانت‌اند ممکن است شامل برخی یا همه موارد زیر باشد:

♥بهینه سازی تجربه کاربری
♦استفاده از HTML، جاوا اسکریپت و CSS برای تبدیل تم های طراحی شده به واقعیت
♥توسعه و نگهداری رابط کاربری (UI).
♦پیاده سازی طراحی در نمایشگر های موبایل
♥همخوانی سایت با تمامی مرورگر ها
♦پیگیری بهترین راهکار های سئو
♥انجام تست های لازم برای رفع اشکالات (خطاها) و اندازه گیری عملکرد برنامه تحت وب

وظیفه برنامه نویس بک اند چیست ؟؟!

 مسئولیت های یک توسعه دهنده Backend ممکن است شامل موارد زیر باشد:

♦ایجاد پایگاه داده، یکپارچه سازی و مدیریت
♦کار با فریم‌ورک‌های بک‌اند برای ساخت نرم‌افزارهای سمت سرور
♦آشنایی بابا فناوری های مربوط به وب سرورها
♦ادغام فناوری های رایانش ابری
♦کار با زبان های برنامه نویسی سمت سرور
♦سیستم های عامل
♦توسعه، استقرار و نگهداری سیستم های مدیریت محتوا
♦یکپارچه سازی API
♦تنظیمات امنیتی و جلوگیری از هک
♦ارائه گزارش، تحلیل و آمار
♦استفاده از فناوری های پشتیبان گیری و بازیابی برای وب سایت ها و پایگاه های داده 

 مجموعه ای از منابع برای توسعه دهندگان نرم افزار است که برای ایجاد و مدیریت برنامه های کاربردی وب یا وب سایت ها و برنامه های کاربردی وب استفاده می شود. چنین مواردی عبارتند از:

♥قابلیت قالب بندی برای نمایش و نمایش اطلاعات از طریق مرورگر وب
♥یک محیط برنامه نویسی برای رمزگذاری جریان های داده
♥یک رابط برنامه نویسی کاربردی برای دسترسی به منابع کلیدی
علاوه بر این، چارچوب برنامه نویسی وب زیرساخت ها و خدمات در سطح سیستم را برای توسعه دهندگان فراهم می کند تا سیستم های مدیریت محتوا (CMS) را برای مدیریت اطلاعات دیجیتال در وب ایجاد کنند. توسعه دهندگان وب می توانند از این چارچوب برای تعریف قابلیت های مدیریت محتوا، ویژگی های احراز هویت کاربر و ابزارهای مدیریتی استفاده کنند. چارچوب های برنامه نویسی وب را می توان بر روی زیرساخت های از پیش تعریف شده مانند لینوکس، آپاچی، MySQL و  PHP ایجاد کرد.

درآمد برنامه نویسی وب...

درست مانند هر حرفه ای دیگر در هر زمینه شغلی، درآمد یک توسعه دهنده وب متفاوت است و بستگی به تجربه، تحصیلات و شرکتی دارد که فرد در آن کار می کند. توسعه دهنده وب را می توان بر اساس سطح مهارت به سه سطح مختلف تقسیم کرد:
 مبتدی(Junior Web Developer)
 میانه(Median Web Developer)
 ارشد وب(Senior Web Developer)
علاوه بر سطح مهارت، درآمد برنامه نویسی وب نیز بر اساس حوزه تخصصی متفاوت است. در واقع، میزان دستمزدی که یک توسعه‌دهنده فرانت‌اند، یک توسعه‌دهنده بک‌اند و همچنین یک توسعه‌دهنده فول استک متفاوت است.

با توجه به اینکه یک برنامه نویس فول استک نیاز به تسلط بر مهارت ها و فناوری های بیشتری دارد، طبیعتاً درآمد بیشتری نسبت به برنامه نویسان فرانت اند و بک اند خواهد داشت. همچنین، از آنجایی که اجرای توابع بک‌اند پیچیده‌تر است، درآمد یک برنامه‌نویس بک‌اند نیز بیشتر از یک برنامه‌نویس فرانت‌اند است. می توان گفت که دستمزد یک توسعه دهنده وب به پیچیدگی و پیچیدگی پروژه، زبان های برنامه نویسی و سایر فناوری های مورد استفاده در آن پروژه بستگی دارد.

چند نوع وبسایت داریم؟

به طور کلی ما 2 نوع وب سایت داریم، وب سایت های استاتیک و وب سایت های پویا.

1.استاتیک:

وب سایت های ایستا وب سایت هایی هستند که محتوای آنها اصلاح ثابت شده است و برای افزودن محتوای جدید نیاز به کدنویسی مجدد دارند. به عنوان مثال، شما یک وب سایت با 5 صفحه دارید و برای افزودن یک صفحه جدید، باید صفحات دیگر را بازنویسی و ویرایش کنید تا به این صفحه دسترسی داشته باشید و به این صفحه جدید لینک دهید. به این گونه وب سایت ها، وب سایت های ثابت می گویند.

2. پویا:

وب سایت های پویا برخلاف وب سایت های استاتیک هستند و کار با این نوع وب سایت ها بسیار راحت تر و بهتر است. با وب سایت های پویا، یک بار هسته را کدنویسی می کنید و سپس محتوا را به راحتی منتشر می کنید. برای مثال اگر با سرویس های وبلاگ کار کرده اید و با آن ها آشنایی دارید می توانید سایتی طراحی کنید که با استفاده از کنترل پنل داده ها را دریافت کرده و به صورت پویا در سایت نمایش دهد و در صورت انتشار مطالب جدید نیاز به ارائه کد نداشته باشید.

برنامه نویسی وب

تیم پشتیبانی کدینو آماده مشاوره تخصصی در حوزه برنامه نویسی وب به شما می باشد...

5/5 - (1 امتیاز)